Menukaart


Onderstaand menu is tijdens de corona-sluiting niet beschikbaar

We hebben een uitgebreide menukaart en maandelijkse wisselende specialiteiten (deze staan in ons restaurant op het schoolbord). Als garnituur bij de gerechten worden meerdere soorten verse groenten, gebakken aardappelen, friet en een verse salade geserveerd.

Hofmenu

3-gangenmenu voor € 24,75

Voorgerecht
Tomatensoep of Knoflookbriesoep

Hoofdgerecht
Gesneden varkenshaas met champignonroomsaus of pepersaus, geserveerd met gebakken aardappelen, frieten, diverse groenten en salade
- of -
Vis van de dag

Nagerecht
Coupe Hof, vanille-ijs met een saus van echte chocolade en slagroom

Voor bij de borrel

Stokbrood
Wit en bruin stokbrood met kruidenboter en smeersels
€ 3,75
Nachochips uit de oven
Met guacamole, crème fraîche en chilisaus
€ 4,75
Gefrituurde uienringen
Met pikante uiensaus
€ 4,50

Koude voorgerechten

Vis trio
Een combinatie gerookte paling, gerookte zalm en Hollandse garnalen
€ 14,50
Cocktail van Hollandse garnalen
Ouderwets lekkere Noordzee garnalen met een coqnacsaus
€ 13,00
Tonijn "tataki"
Met soja-gembersaus, komkommer, taugé, limoen mayo en wasabi
€ 12,75
Carpaccio
Met basicilum mayonaise, pijnboompitten en Alkmaarse oude kaas
€ 11,50

Soepen

Tomatensoep
Afgemaakt met room
€ 5,50
Knoflook-briesoep
Lekker romig
€ 5,50
Uiensoep
Gegratineerd met kaas
€ 5,75
Vissoep
Onze specialiteit
€ 6,75

Warme voorgerechten

Duivelse gamba's
Gebakken gamba's (10st) in een pittige olie van knoflook en rode pepers
€ 13,00
Gegratineerde champignons
Gevuld met 3 soorten kaas, bechamelsaus en geserveerd met stokbrood
€ 10,50

Visgerechten

Sliptongetjes
Geserveerd met citroen en remouladesaus
€ 21,75
Zalmfilet
Gebakken zalmfilet met warme dillesaus
€ 21,50

Vleesgerechten geserveerd met frietjes, warme groenten,salade en gebakken aardappelen

Haasbiefstuk van 220gr.
Met saus naar keuze: Pepersaus, champignonroomsaus, rode portsaus of met gebakken champignons, uitjes en spekjes
€ 24,75
Varkenshaas
Met saus naar keuze (als bovenstaand)
€ 19,75
Schnitzel
175gr. Met saus naar keuze (als bovenstaand)
€ 18,75
Boerenschnitzel
Extra groot, 250gr.,met gebakken champignons, uien en spekjes (voor de kleinere eter ook in een kleine variant)
€ 20,75
Kalfslever
Met gebakken uien en spek
€ 21,50
Spareribs
Veel en lekker, geserveerd met knoflooksaus, friet en salade
€ 19,75
Saté van varkenshaas
Geserveerd met friet en salade
€ 18,50
Opoe’s stoofpot van rundvlees
In een saus van rode wijn en groenten, geserveerd met pilav rijst
€ 19,75
Gebakken kippendijtjes
Met een pakketje van brie, pesto en serranoham uit de oven
€ 19,75
Oosterse wok..
Gewokte groenten en kippedijen met pasta, noten en oosterse saus
€ 19,75

Vegetarische gerechten

Cannelloni
Oven schotel van ricotta, spinazie, tomaten-quornsaus en bechamelsaus
€ 17,25
Mexicaanse wrap
Gevuld met quorn, zwarte bonen, mais en diverse groenten, overbakken met kaas, geserveerd met knoflook- en chilisaus
€ 17,25

Maaltijdsalades

Gado Gado salade
Een oosterse vegetarische salade van noten, taugé, boontjes, gekookte eieren, kroepoek en pindasaus.
€ 12,75
Italiaantje
Salade van carpaccio met oude kaas, olijven, diverse noten
€ 16,75

Desserts

Opoe Tet
Vanilleijs met boerenjongens, advocaat, een vleugje Tia Maria en slagroom
€ 7,00
Choco droom
Een warm chocolade lava taartje, chocolademousse, sinaasappel-ijs, en slagroom
€ 8,00
Franse dame
Warm appeltaart met dulce de leche, vanille-ijs en slagroom
€ 7,75
Crème brûlée
Van witte chocolade met chocoladeijs en slagroom
€ 7,75
Dame Blanche
Bourbon vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom
€ 6,75
Kersje m'n kersje
Warme kersen met een gebakken brownie, kaneelijs en slagroom
€ 7,75

Wijzigingen onder voorbehoud. De menukaart op de website kan afwijken van de werkelijke menukaart.

Zaterdag & zondag van 12:00-17:00 uur geopend voor lunch.
Vrijdag t/m zondag geopend voor afhaal tussen 17:00 en 19:30.

Wij zijn bereikbaar via (072) 509 1287 (vanaf 12:00u)