top of page
Rode snuisterij

Voorgerechten

bal_edited.png
€ 59,50

Gemarineerde carpaccio

Met truffelmayonaise en Alkmaarse kaas

Wildpaté

Twee variaties wildpaté met een bitterbal van paddenstoelen en uiencompote

Gamba's

Lauwwarm, geserveerd op een Aziatische salade

Visfestijn

Zalm, paling, tonijntartaartje

Gevulde portobello

met ratatouille

Tussengerechten

Pompoensoep

Afgemaakt met room

Mosterdsoep

Met gebakken spekjes

Hoofdgerechten

Heilbot

In een kruidenkorst met paprika beurre blanc

Tournedos ‘Rossini’

Met eendenlever en portsaus

Tournedos

Met knoflookjus

Varkenshaas

Gevuld met brie en geserveerd met gebakken paddenstoelen en witte portsaus

Hertenbiefstuk

Met speculaasjus, cranberries, rode kool en een krokantje van ontbijtkoek

Gebakken zalmfilet

Met een tomaten hollandaise

Rouleaux van kool

Met krieltjes, een crème van pompoen en bieslook olie

Nagerechten

Sticky Toffee Cake

Met karamelsaus

Stoofperen bavaroise

Met een warme saus van kaneel

Karamel Zeezout Cheesecake

Met een mousse van banaan

Dame Blanche

Klassiek met vanille-ijs en chocoladesaus

Opoe Tet

Vanille-ijs, boerenjongens en tokkelroom

bal_edited.png
€ 21,50

Kinderkerstmenu

Voorgerechten

Tomatensoepje

Met room

Kleine carpaccio

Met pestomayonaise

Hoofdgerechten

Biefstukje met champignonroomsaus

Biefstukje met kruidenboter

Kleine varkenshaas-saté

Fish ‘n Chips

Poffertjes

Nagerechten

Vanille-ijs met slagroom en een verrassing

Schatkistje met een verrassing

Kerstmenu

bottom of page