Hotel

Ons hotel is klein maar fijn en heeft één eenpersoonskamer, drie tweepersoonskamers en een kamer voor drie personen. De kamers zijn gezellig ingericht en voorzien van televisie en gratis draadloos internet (WiFi). Alle hotelkamers hebben eigen douche en toilet. De bedden zijn een-persoons, maar zijn gemakkelijk aan elkaar te zetten. De kamers zijn allen boven, dus minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Verder hebben wij een uitstekend restaurant (zie menukaart) met een gezellig terras. In onze "huiskamer" hebben wij boeken, tijdschriften en kranten voor regenachtige avonden.

In- en uitchecken

Inchecken van 16.00 t/m 22.00 uur.
Uitchecken kan tot 11.00 uur.

Ontbijt

We hebben een knusse ontbijtkamer, waar u zelf uw ontbijt kunt klaarmaken, dat kan heel vroeg als u wilt. Koffie, thee, (karne)melk en chocomel, yogurtjes, brood (wit en bruin), ham, kaas en ander beleg ligt allen tot uw beschikking. Tevens is het mogelijk om eieren te bakken en/of koken en brood te roosteren. Hier kunt u ook zelf uw lunchpakket samenstellen wanneer u dit heeft aangegeven tijdens de reservering.

Prijzen & Reserveren

Onze hotelkamers kunt u vanaf heden boeken via Booking.com. Hier vind u ook de actuele prijzen en beschikbaarheid. Reserveren kan niet telefonisch, dit om dubbele boekingen en teleurstelling te voorkomen.

Ga naar Booking.com »

U kunt tot 3 dagen vóór aankomst gratis annuleren.

Omgeving

Dichtbij ons hotel is de Boswachterij Schoorl, een uitgestrekt bos-, heide- en duingebied ideaal voor de wandelaar, de ruiter, de fietser en de natuurliefhebber. Met het Klimduin en het strand op slechts enkele kilometers afstand, is dit ook voor de kinderen een vakantieparadijs.

Een bezoek aan ons hotel laat zich uitermate goed combineren met uitstapjes in de mooie omgeving;

  • De historische kaasstad Alkmaar
  • Het Westfriese stadje Schagen
  • De boswachterij Schoorl
  • De bruisende badplaats Egmond
  • En het mondaine Bergen N.H.

En natuurlijk nog veel meer!

Wij zijn iedere dag vanaf 17:00 uur geopend | Diner tot 21:00

Reserveren via (072) 509 1287 (vanaf 12:00u)